Barn med vuxen

Är du nybliven förälder? Vill du träffa andra föräldrar och prata, umgås och fika? Eller är du kanske en mor- eller farförälder som passar ditt eller dina barnbarn i veckorna?

I de flesta kyrkor anordnas babycafé/öppen förskola dit alla föräldrar och andra vuxna med små barn är välkomna. Det är ett bra tillfälle att få ställa frågor och diskutera olika småbarnsbekymmer och glädjeämnen med varandra. En andakt brukar hållas och fika för en liten peng serveras.

I kalendern till höger hittar du barnverksamheter i Malmös kyrkor. Till de flesta behöver du inte anmäla dig, utan det är bara att komma. I de fall anmälan krävs står det angivet. Klicka på ett evenemang för att läsa mer om det. Du kommer då till vår kalendersida, där man kan söka och hitta alla våra evenemang inom gudstjänster och andakt, musik och konsert, aktiviteter för barn och vuxna, caféverksamhet och mycket mer.

Observera att verksamheten oftast är förlagd till församlingshemmet och inte sker i själva kyrkan.

Hjärligt välkommen!

16 dec
lör

Barnens julfest

S:t Mikaels kyrka
17 dec

Högmässa

17 dec

Vi sjunger in julen

18 dec
mån

19 dec

Babykafé

Husie församlingshem
20 dec
ons

20 dec
ons

24 dec
sön

Julbön med stora och små

26 dec
tis

Vi firar jul tillsammans!

26 dec

Mässa med konfirmander