Gillar du att sjunga och vill lära känna nya trevliga människor? Då ska du gå med i någon av svenska kyrkans många körer!
Att sjunga i kör är inte bara roligt och utvecklande musikaliskt. Det är dessutom bra både för den fysiska och psykiska hälsan visar vetenskapliga
studier.

Kyrkans körer innebär också en möjlighet för dig som är nyfiken på och vill fördjupa dig i den kristna tron. Körsång är Svenska kyrkans största frivilligrörelse. Varje vecka träffas tusentals människor runt om i kyrkor och församlingshem för att sjunga och glädjas tillsammans.

I Malmö finns körer för alla åldrar. Oavsett om du är en van körsångare eller nybörjare, om du föredrar klassisk musik, gospel, psalmer eller
barnvisor, så har vi något som passar just dig. Hör av dig till oss på Svenska kyrkan Malmö, så berättar vi mer.

Här hittar du alla körer i Svenska kyrkan Malmö

Har du frågor om att sjunga i kör kan du nå oss på telefon: 040-27 90 00
Välkommen att ta ton med oss!