Sommarkyrkor finns i hela Sverige. Det är kyrkor som har extra öppet under sommaren och bjuder på musik, gudstjänst, stillhet och fika. Tygelsjö kyrka i Malmö har extra sommaröppet den 24 juli till den 6 augusti 2017 kl 14.00-19.00.

Du som är på väg eller vill stanna upp en stund, här finns möjlighet till samtal, samvaro, fika, musik, utställning, andrum och gemenskap. Du kan även få veta mer om kyrkans historia. Vi firar andakt kl 18.00.

Guidade visningar av kyrkan och tornet blir det den 28 juli, 31 juli och 4 augusti kl 16.30.

Dessutom bjuder vi på Musik i sommarkväll:
26 juli  kl 18.00
Som fjärilar bland gräsen med sångerskan och dansaren Tove Allerberg och musikern JanEric Ström.

2 augusti kl 18.00
Blommor bredvid rälsen med sångaren och textförfattaren Daniel Dahlqvist.

Tygelsjö kyrka, Fredlunds väg.

Vill du veta mer, kontakta diakon Kerstin Ekbladh, 040-27 94 35.

Sommarkyrkor i hela Sverige
Kyrkobyggnaderna tillhör oss alla och de berättar om kristen tro, men också om landets och den lokala platsens historia. Här kan du läsa mer om sommarkyrkor i hela Sverige.