Den tionde juni vandrar vi genom staden för att lyssna till några av utsatthetens och sårbarhetens berättelser. Det är berättelserna om flyktingar och EU-migranter. I vår samtid är det inte längre självklart att de berättelserna får bli hörda.

Vi får be tillsammans för en annan, möjlig värld där alla får plats. Vi vandrar vid gränsen till den verklighet där ingen vill vara – den är en del av våra liv även när vi inte vill se den. Ingen är opåverkad. På vägen får vi samtala om hur vi tillsammans kan göra skillnad.

Hur orkar vi kämpa emot? Hur orkar vi stå kvar? Hur finner vi ny kraft att försöka en gång till?

Tid och plats
10 juni 2017 kl 10.00-15.00. Vandringen inleds vid Centralstationen i Malmö kl 10.00 och går via Värnhem, Midhem, Kirseberg, Sorgenfri och Möllevången till S:t Johannes kyrka. Vi räknar med att vara klara omkring kl 15.00. Någonstans på vägen stannar vi för att fika. Ta med dig något att äta.

Du får gärna anmäla dig i förväg till pilgrim@lundsdomkyrka.se
Ansvarig för vandringen är Magnus Malmgren, pilgrimspräst.

Läs mer: www.pilgrimsvagen.se

Vandringen är ett samarrangemang mellan Lunds stift, pilgrimsvägen Liberiet och Svenska kyrkan i Malmö.