Vi behöver varandra! Därför startar S:t Petri kyrka upp en samtalsgrupp som kommer träffas under våren. Vi bär alla sår med oss. För en del av oss tycks såren ständigt blöda. För andra har glömda sår blivit smärtsamma igen, nu när Metoo-rörelsen rör sig som en våg genom våra liv och vårt samhälle. En del av oss inser först nu när vi fått ta del av andra kvinnors berättelser, att också vi blivit utsatta.

Gruppen vänder sig till de kvinnor som önskar ett tryggt och kärleksfullt sammanhang att dela sina erfarenheter och berättelser. Tillsammans är ett viktigt ord. I gemenskap kan vi vila och helas tillsammans med andra kvinnor.

Vi som leder gruppen är präst och diakon.

Om du är intresserad av att vi startar en grupp: hör gärna av dig, så berättar jag mer.

Jessica Menzinsky
Präst i S:t Petri