Upptäcktsresan är en samtalsgrupp där gruppen tillsammans skapar en möjlighet att upptäcka vad tro och liv kan innebära.

Vi gör det genom en kreativ process, integrerat i hur det är att vara människa och det personliga sökandet vi alla bär på. Gruppen arbetar med olika uttrycksmedel som bild, lera och rörelse. Stor vikt läggs vid gruppdynamiken och möjligheten att dela sina upplevelser och insikter med andra, att få vara både individ och samtidigt en del av ett större sammanhang. Tro, ande och människa är inte uppdelat utan något som genomsyrar hela vårt sätt att leva.

Efteråt finns möjlighet att fortsätta kvällen med att fira kvällsandakt. Samtalsledare är Jessica Menzinsky, präst och Maria Pavalder, församlingskurator och bildterapeut.

Terminsstart Onsdag 14 mars kl 16.30
Datum Fem onsdagar (obs oregelbundet) 14/3, 28/3, 11/4, 25/4, 16/5
Tid 16.30–19.30
Plats S:t Petri församlingshus, fjärde våningen