Sö 22 april kl. 10.00
Besök av en delegation från Hekima Girls Secondary School . Vi tar upp kollekter/insamlingar några gånger om året för denna skolan i Tanzania. De är ett stort och viktigt samarbete med Bunkeflo som har hållit på i många år.

Sö 29 april kl. 16.00
Familjegudstjänst där vi delar ut biblar till barn i våran barnverksamhet. TeaTro har sitt dramauppspel och dopänglar delas ut till de som är döpta i kyrkan. Efteråt blir det en liten barnvänlig middag. Krävs anmälning till bibelutdelningen och efterföljande mat.

Sö 10 maj kl. 10.00
Högmässa med konfirmation av XP gruppen.

Sö 27 maj kl. 16.00
Musikgudstjänst med alla Bunkeflos körer, stora som små. Kom och njut av all musik och efteråt är det glassbuffé. Som avslutning på vårterminen.

Ti 5 juni kl. 10.00
Församlingsutflykt mot norra Skåne med stopp vid Tureholms kyrka, Hovdala slott, Jennys odlingar och Ringsjöstrands värlshus. För mer information och anmälan, var vänlig och kontakta oss.

On 6 juni kl. 10.00
Utflykt till Bakken med barnen i våra verksamheter. Familjen, syskon och vänner är välkomna att följa med. För mer information och anmälan, var vänlig och kontakta oss.