duva_konfirmand

Vi har två olika grupper att välja mellan;

Pax:ad

Som konfirmand hos oss inbjuds du till att lära känna Gud i mötet med Jesus Kristus. Vi utforskar vad Gud vill göra med just dig i ditt liv genom samtal, lekar och kreativt skapande. Som konfirmand ingår det även att du deltar i församlingens gudstjänster där vi får möta Gud tillsammans.
Dag och tid: Vi börjar i september och träffas därefter varannan måndag mellan klockan 16-18 samt ett antal gemensamma söndagar.
Läger: Vi åker på ett helgläger på hösten och ett på våren.
Konfirmation: Kristi Himmelfärdsdag 30 maj

Sommargruppen

Konfirmera dig och ha riktigt roligt under sommaren! Under två veckors läger lär vi känna Gud och varandra genom gemensamma upplevelser, musik, gudstjänster, lekar, fest och äventyr. Som konfirmand ingår det även att du deltar i församlingens gudstjänstliv och på så sätt får en djupare förståelse för en av kyrkans största uppgifter: att fira gudstjänst.
Dag och tid: Vi träffas en första gång i oktober och därefter vid ytterligare några tillfällen under våren 2019.
Läger: Vi åker på ett helgläger i början av 2019. Direkt efter skolavslutningen åker vi på två veckors sommarläger.
Konfirmation: Månadsskiftet juni/juli 2019.

Quben

ga_quben

Quben är en ungdomsgrupp från 15 år och uppåt. Vi träffas söndagar kl.18 i Strandkyrkan.

Under terminerna har vi en massa olika projekt på gång. Vi har läger och tillsammans bestämmer vi vad vi skall göra med våra söndagskvällar – fika, mys, pizza, snack, skora skratt och en och annan underfundighet lär det bli. Kontakta oss för mer info!

Marcus Holgersson
marcus.holgerssson@svenskakyrkan.se
Barn- och ungdomspedagog
Charlotte Lindqvist
charlotte.lindqvist@svenskakyrkan.se

För dig som vill ha mer generell information om vad konfirmation betyder och innebär, klicka här så kommer du till Svenska kyrkan i Malmös gemensamma sida om konfirmation.