duva_konfirmand

Som konfirmand i Bunkeflo får du möjlighet att göra och tänka sådant du aldrig gjort eller tänkt förut. Gud, livet, bön, kärlek, hat, drömmar, gudstjänst, tro, hopp, du själv och Jesus. Allt och alla ryms.

Vi har två olika grupper att välja mellan;

XP – Vintergruppen

Vi träffas varannan torsdag. I Strandkyrkan kl 16–18. Vi åker på två stycken tredagarsläger. Start oktober och konfirmation på Kristi himmelfärdsdag, 10 maj 2018.

Sommarläger

Två veckor under sommaren är vi på läger tillsammans.
På hösten har vi ett tredagarsläger. Start runt 1 advent och konfirmation 1 juli 2018.

Kontaktperson: Marco Aldén. För dig som vill ha mer generell information om vad konfirmation betyder och innebär, klicka här så kommer du till Svenska kyrkan i Malmös gemensamma sida om konfirmation.

Quben

ga_quben

Quben är en ungdomsgrupp från 15 år och uppåt. Vi träffas söndagar kl.18 i Strandkyrkan.

Under terminerna har vi en massa olika projekt på gång. Vi har läger och tillsammans bestämmer vi vad vi skall göra med våra söndagskvällar – fika, mys, pizza, snack, skora skratt och en och annan underfundighet lär det bli. Kontakta oss för mer info!