Välkommen att fira gudstjänst i Fosie kyrka!

Gudstjänsten är grunden för kyrkans liv. I rummet, språket, texterna, musiken, bönen och måltiden får vi del av det som kan hjälpa oss att leva; gemenskap med Jesus Kristus och varandra. Alla är varmt välkomna!

Söndagar, 11.00
Högmässa
Vi firar högmässa i Fosie kyrkas vackra kyrkorum. Efter högmässan delar vi gemenskap och soppa i Fosie församlingsgård.

Måndag-tisdag, torsdag-fredag, 9.30
Morgonbön
Kortare morgonbön i Fosie kyrka. Efterföljande gemenskap i prästgården.

Onsdagar, 8.30
Morgonmässa
Vi firar mässa i Fosie kyrka. Efteråt äter vi en enkel frukost tillsammans i prästgården.

Tomasmässa
I ett flertal år har vi firat Tomasmässa i Fosie kyrka. Tomasmässan är en gudstjänst som präglas av delaktighet, enkelhet, bön och sång. Våren 2018 firar vi Tomasmässa 28 januari, 25 februari, 25 mars, 22 april samt 20 maj. Välkommen kl 11 eller varför inte redan 9.30 till en öppen sångövning.

19 aug

26 aug