Välkommen att fira gudstjänst i Fosie kyrka!

Gudstjänsten är grunden för kyrkans liv. I rummet, språket, texterna, musiken, bönen och måltiden får vi del av det som kan hjälpa oss att leva; gemenskap med Jesus Kristus och varandra. Alla är varmt välkomna!

Söndagar, 11.00
Högmässa
Vi firar högmässa i Fosie kyrkas vackra kyrkorum. Efter gudstjänsten dricker vi kyrkkaffe tillsammans.

Måndag-tisdag, torsdag-fredag, 9.30
Morgonbön
Kortare morgonbön i S:t Tomas kapell, S:t Tomasgården. Efterföljande gemenskap vid kaffebordet.

Onsdagar, 8.30
Morgonmässa
Vi firar mässa i S:t Tomas kapell på S:t Tomasgården. Efteråt äter vi en enkel frukost tillsammans.

Tomasmässa
I ett flertal år har vi firat Tomasmässa i Fosie kyrka. Tomasmässan är en gudstjänst som präglas av delaktighet, enkelhet, bön och sång. Hösten 2017 kommer vi att fira Tomasmässa vid fyra tillfällen: 24 september22 oktober19 november och 17 december.

26 nov

3 dec