Gör julen bättre för en medmänniska

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Julen närmar sig och av erfarenhet vet vi att många familjer som lever i social utsatthet oroar sig för hur de ska kunna ge sina barn en fin jul. Att köpa julklappar är för många en omöjlighet. Vill du skänka en julklapp? Vi samlar in julklappar på dessa ställen:

HÄR KAN DU SKÄNKA/LÄMNA JULKLAPPAR:

S:t Petri kyrka
S:t Petri kyrka samarbetar med hjälporganisationen Giving People i arbetet med att samla in julklappar.  Julklappen ska vara ny, inslagen och anpassad för barn 1-17 år. Det finns en önskelista i infodisken i kyrkan. Om man vill kan man välja att ge något från listan.
Klappen lämnas i S:t Petri kyrka, Göran Olsgata 4 i Malmö.
För mer information, kontakta Anne Ruponen

Kyrkans Hus
Fram till och med 21 december kan du lämna in inslagna julklappar på Kyrkans hus. Här tar vi även emot begagnade saker så länge de är hela och rena. Skriv på paketen ungefärlig ålder och eventuellt kön (”pojke ca 10 år” eller bara ”ca 5 år”)
Klappen lämnas i receptionen på Kyrkans hus, Fiskehamnsgatan 3 i Malmö