Dop

I Heliga Trefaldighetskyrkan erbjuder vi dop på lördagar kl 11 eller 13, i mässan på söndagen kl. 11:00 eller efter mässan kl. 12:30 (jämnaveckor) eller 13 (udda veckor). Ibland har vi även dop i hemmet eller på annan plats.

Det finns tre olika dopklänningar som man kan låna gratis.

Om man har dop i Heliga Trefaldighetskyrkan får man även låna församlingssalen gratis till att ha dopkaffet efteråt (vi tar 500kr i depositionsavgift). I salen får man plats ca 80 personer och det finns porslin m.m. att låna och det går oftast bra att komma dagen innan och duka. Vi har en alkoholpolicy för alla våra lokaler som säger att det är max motsvarande lättöl som får förtäras.

Om du vill boka dop så ring den gemensamma pastorsexpeditionen på 27 90 01 eller har du frågor som rör Heliga Trefaldighetskyrkan med dess lokaler eller själva dopet går det bra att ringa till Ewa-Sofia, präst 27 92 50. Efter att dopet är bokat på pastorsexpeditionen, ringer prästen upp och bokar tid för samtal där man går igenom ordningen för dopet och bestämmer psalmer m.m.

Gå gärna in på Dopsajten och läs mer om dopet!

20140917_153837

Spara