Vigsel

I Heliga Trefaldighetskyrkan erbjuder vi främst vigsel på lördagar kl 13 eller 15. Ibland har vi även vigsel på annan plats om det är praktiskt möjligt för prästen.

Vigseln bokar man på den gemensamma pastorsexpeditionen på 040-27 90 01 men har man specifika frågor som rör Heliga Trefaldighetskyrkan, går det bra att ringa vår expedition 040-27 92 14 eller skicka ett mail. När vigseln är bokad tar prästen kontakt med er och bokar tid för samtal där man går igenom ordningen, bestämmer psalmer m.m.

Glöm inte att ordna en hindersprövning på skatteverket i god tid före vigseln. Den är giltig i 4 månader och måste vara giltig på vigseldagen. När ni fått tillbaka blanketten godkänd ger ni den till vigselprästen i god tid före vigseln.

dsc_0549

Spara