Helgas Kafé

Kontakt: Församlingskurator Madeleine Andersson, 040 27 92 07 e-post

Kvinnogruppen

onsdagar 13.00 – 15.00

Gruppen är en del av församlingens integrationsarbete. Här finns möjlighet för kvinnor i alla åldrar och med olika bakgrunder att träffas och prata utifrån sina erfarenheter. Vi samtalar om livet, samhället, glädje och sorg.

Loppis

Besök gärna vår miniloppis och secondhand som finns i ingången till Helgas Kafé. De pengar vi får in via försäljningen går till välgörande ändamål i församlingsarbetet. Vi tar också tacksamt emot loppisprylar, varma kläder och skor.

Trivselkaféet

Måndagar 13.00 – 15.00

Välkommen att vara med på vårt trivselkafé. Vi träffas för en trevlig stund över en kopp kaffe. Hervor Andersson håller i träffarna som har olika innehåll exempelvis Bingo, samtal, Yatzy, osv. Samt Jan Andersson som finns för dig som vill spela biljard eller lära dig spela

Öppet Café