Barn & Unga

Barnverksamhet är öppen för alla och ambitionen är att det skall vara en enkel och trivsam mötesplats där barn och familjer kan träffas och ha roligt tillsammans.

Babykafé
Tisdagar kl 10.00-12.00 – för barn upp till 18 månader med förälder.
Församlingshemmet på Klågerupsvägen 254.
Här vänder vi oss till dig som vill dela gemenskap med andra barnfamiljer. Vi leker i församlingens välutrustade lekrum och samlas varje gång kl 11 för att sjunga tillsammans. Efteråt fikar vi i församlingshemmets café där man kan köpa fika.
För mer information: Rose-Marie 040-279356, rose-marie.axelsson@svenskakyrkan.se

Öppet hus
Torsdagar kl 10.00-12.00 – för barn i alla åldrar med förälder. Sångstund kl 11 efteråt kan man köpa fika. Församlingshemmet på Klågerupsv 254.

Pysselstund
Torsdagar 13.00 – 14.00.
Pyssel för barn tillsammans med föräldrar.
rose-marie.axelsson@svenskakyrkan.se

After dagis
Torsdag kl. 14.30-16.00.

Kom och slappna av en stund efter förskolan tillsammans med andra föräldrar och barn. Här finns möjlighet att pyssla, fika, umgås och varva ner tillsammans med ditt barn innan det är dags att gå hem.
rose-marie.axelsson@svenskakyrkan.se

Inga kalenderhändelser hittades..