HUSIE KYRKA OCH FÖRSAMLINGSHEM

Musik - körer och konserter

Körer

Att sjunga i kör är främjande för hälsan – sång sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret, dessutom är det roligt.

Husie kyrkokör

Blandad kör som sjunger allt från vanlig fyrstämmig kyrkomusik via de klassiska större verken till nyskrivet och modernt. Fokus ligger på sångglädje och att utvecklas under lustfyllda former. Varje termin gör kören ett större verk med instrumentalister. I övrigt medverkar kören i gudstjänster och ger egna konserter. Dag, tid och plats: tisdagar med start 16/1 kl. 19-21, Husie församlingshem.

Södra Sallerups kyrkokör

Damkör som sjunger allt från mässor och större verk till schlager, folkvisor och pop. Glädje, musikalitet och sammanhållning står i fokus. Kören medverkar i gudstjänster och konserter, varav ett större framträdande per termin med instrumentalister. Dag, tid och plats: måndagar med start 15/1 kl. 18.30-20 i Husie församlingshem.

Må-bra-kören

Mogen sångarglädje för dig med barnasinnet kvar. Inga krav på förkunskaper. Kören sjunger allt från gamla schlagers till nya låtar och psalmer. Kom och prova på. Dag, tid och plats: torsdagar med start 18/1 kl. 10.45-11.45 i Husie församlingshem.

För mer information och provsjungning kontakta körledare

Jens Bragdell Eriksson
jens.m.eriksson@svenskakyrkan.se