Barn & familj

Barnen har en självklar plats här i kyrkan. De är vår framtid, och det kanske är de som med sin självklarhet kan visa oss vägen till Guds rike.

Här hittar du det mesta om vår barnverksamhet. Barnkören, Juniorkören och Ungdomskören hittar du under musikfliken!

barn

Äpplets förskola

Äpplets förskola har plats för 18 barn i åldrarna 1 till 5 år. Den startades av Svenska Kyrkans Unga i Malmö 1988 och är församlingens egen förskola sedan år 2000.
På Äpplet är kreativitet viktigt – vi är skapade till skapande människor och vi aktiverar barnens fantasi och inlevelseförmåga genom musik, drama, färg, form och rörelse.
Vi tror att barn som får trygghet, kärlek och omsorg blir självständiga, ansvarskännande och harmoniska människor.

För information och anmälan kontakta föreståndare Sofie Rikte,
tel 27 93 04, e-post.

ung-barn-2_shutterstock_89394499-skuren

Öppet hus med musiklek

Onsdagseftermiddagar kl 14-16 öppnar vi huset för lek, prat och fika! Barn i alla åldrar är välkomna tillsammans med en vuxen. Kl 15-15.30 har vi sångstund med rytmik och rörelse. Terminen börjar den 30 augusti. Ingen föranmälan.

Kontakt

För information kontakta Jenny Sjölin, tel 27 93 39, e-posteller Christina Sjöström, tel 27 93 08, e-post.

bunkeflo_himlaglantan

Babyrytmik

Kl 14 på onsdagar är det sång, rytmik och rörelse för de minsta barnen (upp till ca 1 år) med föräldrar. Terminen börjar den 30 augusti. Begränsat antal platser. Välkommen!

Kontakt

För information, kontakta Christina Sjöström, tel 27 93 08, e-post, eller Malin Holk, tel 27 93 46, e-post. Anmälan görs till expeditionen på tel 27 93 00.

fargpalett

Hyllie Kids

Hyllie Kids är för barn i åldrarna 5-12 år och träffas  torsdagar i ojämna veckor kl 15.30-17.30. Vi pysslar, spelar spel, gör en massa annat kul och lagar mat – vi äter alltid något tillsammans.

Kontakt

Har du frågor eller vill anmäla dig, hör av dig till Jenny Sjölin, tel 27 93 39,
e-post, eller Christina Sjöström, tel 27 93 08, e-post.