GUDSTJÄNST

Fira gudstjänst i Kirsebergskyrkan

Nästan varje dag firas gudstjänst i Kirsebergskyrkan. Oavsett vilken typ av gudstjänst som firas spelar liturgin, musiken, sången, orden, konsten och tystnaden en stor roll i mötet med det heliga.

Bön – ett sätt att säga att jag bryr mig om dig

Varje måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 12.10 firas middagsbön i Kirsebergskyrkan. Bönen ger oss möjlighet att omsluta varandra i kärlek och omtanke. Att be för någon är ett sätt att vara alldeles intill, trots avstånd. Det är ett sätt att säga: ” Jag bryr mig om dig.” När vi i våra böner innesluter människor som far illa skapar vi delaktighet för en bättre värld.

Mässa – gudstjänst med nattvard

Tre gånger i veckan, på tisdagar, onsdagar och söndagar firas mässa, det vill säga en gudstjänst med nattvard. I alla mässor används glutenfritt bröd och avalkoholiserat nattvardsvin.

På tisdagar firas morgonmässa kl. 08.30.

På onsdagar firas veckomässa kl. 12.10. Efter mässan serveras soppa och fika för 30 kronor.)Sommaruppehåll start igen den 5 september

Onsdagar 3 juni – 31 augusti
Musikandakt kl. 12.10.
Därefter öppnar sommarcaféet med enkel lunch, kaffe och kaka för 30 kr.

Varje söndagskväll kl. 18 firas mässa. Det är oftast någon form av musikmässa och oftast medverkar någon eller några av Kirsebergskyrkans körer.

En gång i månaden firar vi vår mässa kl 11 istället.  Efter mässan serveras lunch. Pris 30 kr. Barn upp till 12 år äter gratis.

Söndagar 3 juni – 2 september kl 18.00

Musikmässa i sommarkväll är en tradition i Kirsebergs kyrka sedan många år och är en
spännande blandning av konsert och gudstjänst. En musikupplevelser i varierande genrer.
Sommarens program består av allt ifrån barock och romanser till jazz och folkton med musiker av högsta kvalitet.

Musik och konst

Swish logga

Swisha kollekten

Inga kontanter? Swisha ditt bidrag till söndagens kollekt till

123 512 86 08

Obs! Swishar du annan dag än söndag går pengarna automatiskt till Svenska kyrkans internationella arbete.

Gudstjänster i Kirsebergskyrkan Klicka här för alla händelser i Kirsebergskyrkan

24 jun
sön