GUDSTJÄNST

Fira gudstjänst i Kirsebergskyrkan

Nästan varje dag firas gudstjänst i Kirsebergskyrkan. Oavsett vilken typ av gudstjänst som firas spelar liturgin, musiken, sången, orden, konsten och tystnaden en stor roll i mötet med det heliga.

Bön – ett sätt att säga att jag bryr mig om dig

Varje måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 12.10 firas middagsbön i Kirsebergskyrkan. Bönen ger oss möjlighet att omsluta varandra i kärlek och omtanke. Att be för någon är ett sätt att vara alldeles intill, trots avstånd. Det är ett sätt att säga: ” Jag bryr mig om dig.” När vi i våra böner innesluter människor som far illa skapar vi delaktighet för en bättre värld.

Mässa – gudstjänst med nattvard

Tre gånger i veckan, på tisdagar, onsdagar och söndagar firas mässa, det vill säga en gudstjänst med nattvard. I alla mässor används glutenfritt bröd och avalkoholiserat nattvardsvin.

På tisdagar firas morgonmässa kl. 08.30. Efter mässan serveras frukost i Backasalen.

På onsdagar firas veckomässa kl. 12.10. Efter mässan serveras soppa och fika för 30 kronor.

Varje söndagskväll kl. 18 firas mässa. Det är oftast någon form av musikmässa och oftast medverkar någon eller några av Kirsebergskyrkans körer.

Nytt för hösten 2017 är att vi en gång i månaden firar vår mässa kl 11 istället. Vid dessa tillfällen medverkar barnkörerna. Efter mässan serveras en klimatsmart lunch från Johannas kök. Pris 30 kr. Barn upp till 12 år äter gratis.

Swish logga

Swisha kollekten

Inga kontanter? Swisha ditt bidrag till söndagens kollekt till

123 512 86 08

Obs! Swishar du annan dag än söndag går pengarna automatiskt till Svenska kyrkans internationella arbete.

Gudstjänster i Kirsebergskyrkan Klicka här för alla händelser i Kirsebergskyrkan

24 nov
fre