Ruotsinsuomalainen seurakuntatyö

Malmön Ruotsinsuomalainen seurakuntatyö

Toimintamme keskuspaikkana on Kirsebergin kirkko. Tapahtumia hiippakuntatasolla Skånessa ja Blekingissä, esimerkiksi hiljaisuuden retriittejä ja leirejä eläkeläisille.

Messu noin 3-4 kertaa syys- ja kevätkauden aikana. Kirsebergin kirkossa toimii aktiivinen suomenkielinen kuoro Sinikellot, johon toivomme ilomielin mukaan lisää jäseniä laulamaan. Meillä on yhteistoimintaa Malmön Suomi Yhdistyksen ja eläkeläisyhdistys Ikihongan kanssa.

Malmös Svenskfinländares församlingsverksamhet

Vårt aktiva samarbete är huvudsakligen med Kirsebergs kyrka men vi arrangerar olika aktiviteter inom Lunds stift i Skåne och Blekinge, till exempel retreater och läger för pensionärer.  Vi firar mässa ca 3-4 gånger under höst-och vårterminen. I Kirsebergskyrkan har vi en aktiv finskspråkig kör som heter Sinikellot. Till den önskar vi med glädje fler medlemmar för att sjunga.

Vi samarbetar med Finska Föreningen i Malmö och pensionärsföreningen Ikihonka.

Finska kören Sinikellot /Laulattaako?
Kom och sjung finska sånger i vår kör Sinikellot. Vi träffas måndagar i Kirsebergskyrkan. Körledare: Marianne Sihvonen. E-post: marianne.sihvonen@hotmail.com

Liity iloiseen joukkoomme laulamaan hengellisiä lauluja suomeksi  SINIKELLOT -kuorossamme. Harjoittelemme Kirsebergin kirkolla sopimuksen mukaan maanantaisin. Olet Sydämellisesti tervetullut!

Yhteyshenkilö: kuoronjohtaja, Marianne Sihvonen. E-post: marianne.sihvonen@hotmail.com