UNGDOM

Kirsebergskyrkan

Ung på Kirseberg

I Kirsebergskyrkan kan och får du vara dig själv, Här får du möjlighet att växa, lära känna dig själv, andra och Gud. Kirsebergskyrkan vill vara ett ställe där du kan känna hopp och tro på livet. Här är du älskad utifrån vem du är, inte utifrån vad du gör eller presterar.

Konfirmand i Kirsebergskyrkan

Livet är både underbart och underligt, fullt av frågor och val. Vem är jag egentligen? Duger jag? Vad vill jag? Vad är meningen med mitt liv? Det är många intressanta och många gånger svåra frågor som vi alla någon gång i livet ställer oss. Konfirmandtiden är just en sådan tid då alla dessa livsviktiga frågor som rör kärlek och hat, liv och död, vänskap och respekt kommer i centrum. Du får uppleva gemenskap och äventyr, och samtidigt lära dig massor om dig själv och om kristen tro – ta chansen och häng med!

Varje vår får alla ungdomar som fyller 14 år, och som är tillhöriga Svenska kyrkan, ett erbjudande om att vara konfirmander… MEN, att vara konfirmand är för alla, oavsett ålder! Är du intresserad av att konfirmera dig? Hör av dig till oss! Är du i behov av särskilt stöd? Inga problem. Hör av dig till oss så funderar vi tillsammans på vad som blir bra för dig.

Var med som ledare i konfirmandgruppen

Vi är glada och stolta över våra konfirmander. Många trivs så bra hos oss att de väljer att stanna kvar efter konfirmationen som unga ledare för nya konfirmander. Som ung ledare blir du fadder för de yngre. Du kan hjälpa till med fika eller med pyssel, vara med och planera och hålla i ett konfirmandpass eller en andakt. Du får utbildning i ledarskap, något som kan vara bra när du söker jobb.

Ungdomsgruppen  Carpe Diem – Svenska kyrkans unga

Är du mellan 14-30 år och längta efter en plats dit man får komma precis som den man är, för att umgås, ha roligt och hitta på olika saker tillsammans. Då ska du prova på att besöka ungdomsgruppen i Kirsebergskyrkan. Vi startar den 4 september och träffas på tisdagar kl 15.00-21.30.
Ingång från hörnet Vattenverksvägen/Sperlingsgatan genom grinden och nedför trappan till Ungdomslokalen.

Ungdomskör

Läs om vår ungdomskör under sidan för musik. 

Kontakt

Församlingspedagog
Amanda Rehnström
040-27 91 82
amanda.rehnstrom@svenskakyrkan.se

Anmäl dig här!