ANDLIG FÖRDJUPNING

Kirsebergskyrkan

Andlig fördjupning

Svenska kyrkan Malmö vill vi vara med och skapa utrymme för stillheten och det inre lyssnandet. Där kan vi höra Guds tilltal och förstå att Gud också längtar efter oss. Andlig fördjupning handlar om att reflektera över vår tro och vårt liv.

Kyrkan är en gemenskap av sökande, längtande människor, som tillsammans vandrar mot större helande och läkedom i Guds närhet.

Låt dig vila i cirkelns kraft – dansa heliga danser i Kirsebergskyrkan

I samarbete med studieförbundet Sensus arrangerar Kirsebergskyrkan en kurs i helig dans under våren 2018. Åtta måndagar dansar vi tillsammans i cirklar, labyrinter och spiraler, inspirerade av såväl medeltida och folkliga danser som av pilgrimstraditionen. Många danser är hämtade från andra kulturtraditioner och andra är nykoreograferade. Danserna utgår från enkla grundsteg som är lätta att följa med i oavsett ålder och bakgrund. Vi dansar vårt menings- och sammanhangssökande. Vi dansar för samhörighet, andlig växt och för att det är roligt – inte för uppvisning. Dansledare är Pia Lamberth. Tid: 22/1, 5/2, 19/2, 5/3, 19/3, 9/4, 16/4, 23/4 kl. 18.30–20. Pris 390 kr för 8 gånger.

För mer information och anmälan: pia.lamberth@sensus.se

Broschyren Andlig fördjupning