ANDLIG FÖRDJUPNING

Kirsebergskyrkan

Andlig fördjupning

Andlig fördjupning handlar om att reflektera över vår tro och vårt liv. I Kirsebergskyrkan finns det många möjligheter till stillhet och det inre lyssnandet efter Guds tilltal. Här kan du delta i endagarsretreater, pilgrimsvandra, delta i samtalsgrupper om kristen tro, prova på dansmeditation eller kanske kundaliniyoga.

Endagsretreater i Kirsebergskyrkan

Vid tre tillfällen i höst har du chansen att delta i en endagsretreat i Kirsebergskyrkan, en dag präglad av tystnad, vila och eftertanke. Låt dig omslutas av vårt vackra kyrkorum i stillhet och meditation. Du kan välja att vistas i olika rum där du finner bibeltexter, dikter, symboler att reflektera över. Låt dig inspireras att måla dina inre bilder, du kan läsa eller bara vara. Du kan också välja att uttrycka dina inre bilder med färg och form. Under dagen serveras lunch och eftermiddagsfika. Vid fikat bryter vi tystnaden och delar dagens erfarenheter. Kostnad 60 kr.

Endagsretreater hösten 2017:  14 oktober och 11 november kl. 10-16.

Information Inga-Lill Malm, 040-27 91 39,inga-lill.malm@svenskakyrkan.se

Inga-Lill Malm