Lediga jobb

Vill du arbeta hos oss? 22 kyrkor, sex församlingar, 17 kyrkogårdar, gemensamt kansli, ca 500 anställda. Även i Sveriges största pastorat blir kyrkan till i det lokala, nära och levande.

Oavsett om du vill arbeta med människor, teknik, administration eller en mix av detta, så finns något för dig. Vi publicerar regelbundet lediga tjänster här, ta gärna en titt lite då och då!

Det går bra att skicka in en spontanansökan till oss via länken till höger. Då det uppstår behov av en kortare anställning med kort varsel tittar vi där. Ansökningarna sorteras bort efter sex månader.

Vill du engagera dig ideellt?

Det finns alltid behov av och rum för dig som vill engagera dig ideellt hos oss! Välkommen att kontakta din lokala kyrka  eller Svenska kyrkan i Malmö för mer information.
Här nedan ser du om vi har några lediga tjänster just nu!

LEDIGA TJÄNSTER i Svenska kyrkan Malmö

Musikpedagog till Husie – sista ansökningsdag: 6 maj 2018
Barnledare/rytmikpedagog till Kirsebergskyrkan – sista ansökningsdag: 6 maj 2018
Arbetsledande präst i Tygelsjö kyrka – sista ansökningsdag: 22 april 2018