Det har blivit dags att anmäla sig till konfirmation. Här i Limhamn har vi grupper som träffas måndagar, tisdagar, onsdag/söndagar och torsdagar. En måndagsgrupp har tema världen, en måndagsgrupp är en regnbågsgrupp, tisdagsgruppen har tema musik och onsdag/helggruppen tema film. Vi erbjuder våra konfirmander att följa med på en studieresa till Prag, med fokus på medmänsklighet.

Vi har också ett sommarläger de fyra första veckorna av sommarlovet 2019, med två veckors läger och två veckor på hemmaplan.

Har du redan bestämt dig anmäler du dig via denhär länken. Vill du veta ännu lite mer om de olika grupperna är du välkommen till något av våra informationsmöten. 28 maj kl 18 och 28 augusti kl 18 finns vi i församlingshuset på Linnégatan 17 och svarar på alla dina frågor!

Har du lust att konfirmeras i en annan kyrka kan du kolla denhär länken – där finns massor av möjligheter!