NÅGON ATT PRATA MED?

Du är välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster eller diakoner om du vill samtala om tro eller andra livsfrågor. När man befinner sig i någon slags kris kan ett eller flera samtal under tystnadsplikt vara till stor hjälp.

Diakoniexpeditionen är öppen för besök torsdagar kl 10-12. Diakoniexpeditionen har också telefontid tisdagar kl 14-16.

ReUse SECOND HAND BUTIK

onsdagar kl 11-18

Vi har i församlingshuset en second hand butik, som säljer kläder, skor, väskor, smycken och andra ting. All behållning går till församlingens diakonala arbete bland människor som har det svårt. Butiken är öppen onsdagar kl 11-18. Linnégatan 17, i källarplan.

Just nu har butiken inte möjlighet att ta emot kläder och saker. Återkom gärna efter påsk! Om du inte vill vänta tar både Stadsmissionen och Mariakyrkan tacksamt emot varma vinterkläder!

Diakoniassistent
Maria Sandberg