KONSERTER OCH MUSIK I GUDSTJÄNST

BARNKÖRER

Körledare är Maria Wallin. Anmälan och information: maria.wallin@svenskakyrkan.se                                eller telefon 040-279387

Lillkören

Limhamns församlingshus torsdagar kl 16.45-17.30

4-6 år — Rytmik och sång, lek och pyssel.

Barnkören

Limhamns församlingshus torsdagar kl 17.30-18.15

Förskoleklass – åk 2 — Vi lär oss om musik, sjunger och pysslar.

Storkören

Limhamns församlingshus torsdagar kl 15.30-16.30

Åk 3 – åk 6 — Vi sjunger i stämmor och lär oss mer om musik. Barnen jobbar med teman inför konserter och gudstjänster.

KYRKOKÖREN

Limhamns kyrka måndagar kl 19-21

Limhamns kyrkokör är en blandad kör (sopran, alt, tenor, bas). Vi sjunger kyrkomusik från 900-talet till nutid. 4-5 ggr per termin sjunger vi i gudstjänst i Limhamns kyrka. Varje termin gör vi en kyrkokonsert tillsammans med solister och instrumentalensemble. En vår- eller sommarkonsert gör vi varje år tillsammans med Limhamns brassband och församlingens körer i Limhamns församlingshus. Körledare är organist Margareta Haksten. Kontakta henne om du är intresserad!

NOVA

Torsdagar enligt schema kl 18.30

Nova är kören för dej, i yrkesverksam ålder, som inte har sjungit i kör tidigare. Inga krav på förkunskaper – bara sångglädje! Körledare är vår organist Margareta Haksten.

OPTIMISTKÖREN – för daglediga

Limhamns församlingshus tisdagar kl 10.30-11.30

Mogen sångarglädje för dig med barnasinnet kvar! Inga krav på förkunskaper. Körledare är Margareta Haksten.

UNGDOMSKÖREN

Limhamns församlingshus tisdagar kl 19-20.30

Ungdomskören är för dig – från 13 år – som tycker det är roligt att sjunga. Musiken är blandad, vi provar på många olika stilar. Körledare är vår musiker Albin Johansson. Ring honom på 040-279482 om du vill veta mer.

LIMHAMNS BRASSBAND

Limhamns församling samarbetar vid ett antal tillfällen under året med Limhamns Brassband, som även har sin repetitionslokal i Limhamns församlingshus. Läs gärna mer om Limhamns Brassband på deras hemsida:/www.limhamnsbrassband.se

MUSIKUNDERVISNING

Församlingen erbjuder musikundervisning för de som är aktiva i församlingens barn- och ungdomskörer. Det finns ett begränsat antal platser. För mer information kontakta Margareta Haksten.

22 aug
ons