KONSERTER OCH MUSIK I GUDSTJÄNST

BARNKÖREN med sång och pyssel för barn 8-12 år

Limhamns församlingshus torsdagar 15.30-16.30

Vi sjunger, leker och lär oss om musik. Ibland sjunger vi på söndagens gudstjänst. Körledare är Maria Wallin. Anmälan.

LILLKÖREN med sång och pyssel för barn 5-7 år

Limhamns församlingshus torsdagar kl 16.30-17.15

KYRKOKÖREN

Limhamns kyrka måndagar kl 19-21

Limhamns kyrkokör är en blandad kör (sopran, alt, tenor, bas). Vi sjunger kyrkomusik från 900-talet till nutid. 4-5 ggr per termin sjunger vi i gudstjänst i Limhamns kyrka. Varje termin gör vi en kyrkokonsert tillsammans med solister och instrumentalensemble. En vår- eller sommarkonsert gör vi varje år tillsammans med Limhamns brassband och församlingens körer i Limhamns församlingshus. Körledare är organist Margareta Haksten. Kontakta henne om du är intresserad!

NOVA

Torsdagar ojämn vecka kl 18.30

Nova är kören för dej, i yrkesverksam ålder, som inte har sjungit i kör tidigare. Inga krav på förkunskaper – bara sångglädje! Körledare är vår organist Margareta Haksten.

OPTIMISTKÖREN – för daglediga

Limhamns församlingshus tisdagar kl 10.30-11.30

Mogen sångarglädje för dig med barnasinnet kvar! Inga krav på förkunskaper. Körledare är Margareta Haksten.

UNGDOMSKÖREN

Limhamns församlingshus tisdagar kl 19-20.30

Ungdomskören är för dig – från 13 år – som tycker det är roligt att sjunga. Musiken är blandad, vi provar på många olika stilar. Körledare är vår musiker Albin Johansson. Ring honom på 040-279482 om du vill veta mer.

LIMHAMNS BRASSBAND

Limhamns församling samarbetar vid ett antal tillfällen under året med Limhamns Brassband, som även har sin repetitionslokal i Limhamns församlingshus. Läs gärna mer om Limhamns Brassband på deras hemsida:/www.limhamnsbrassband.se

MUSIKUNDERVISNING

Församlingen erbjuder musikundervisning för de som är aktiva i församlingens barn- och ungdomskörer. Det finns ett begränsat antal platser. För mer information kontakta Margareta Haksten.

25 nov
lör