Mötesplatser Ungdom

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du” (Psalm 791).

Konfirmation, läger, ungdomscafé, samtalskvällar och musikverksamhet är några exempel på mötesplatser för unga i Svenska kyrkan. Svenska kyrkans unga (förkortas oftast SKU), vänder sig till dig som är ung i kyrkan. Alla är välkomna. Här får du utrymme att vara precis som du är och alla ledare finns där för just dig.

I Svenska kyrkans unga kan du träffa kompisar och umgås, göra roliga saker, fika och prata med andra i samma ålder utanför skolans konstellationer. Funderingar kring kärlek, livet, framtiden, högt och lågt – allt finns det utrymme för när ungdomsgrupper samlas. Läs mer om Svenska kyrkans unga

I kalendern nedan ser du vad som är på gång inom den närmaste tiden. För mer information kontakta Kraftstationen eller din kyrka.

UNGDOMSKÖRER
Här hittar du information om de ungdomskörer som finns i Malmös kyrkor idag. Välkommen att sjunga i kör med oss!

KRAFTSTATIONEN
Oavsett bakgrund, framtidsdrömmar, tro, religion, könsidentitet, etnicitet, sexuell identitet eller vad som än spelar in i vem du är eller hur du definierar dig så finns här rum för dig. Kraftstationen riktar sig till dig som är 16-25 år.