Mötesplatser Vuxen

Här finner du aktiviteter som anordnas för vuxna inom Svenska kyrkan Malmö. Det är ett rikt utbud, och de är indelade efter kategorierna lunch och sopplunch, träffar mitt i veckan, bokcirklar och syföreningar.

soppa

I Malmös kyrkor finns det möjlighet att äta lunch varje dag för mellan 15-40 kr. Se vilken/vilka kyrkor som har lunch/sopplunch vilken dag. Ta dig runt till Malmös kyrkor kring lunchtid och se vad gott som bjuds på just idag!

kaffemugg_blomma1

Träffar med i förväg bestämt program med inbjudna gäster, sång och musik eller talare. Även träffar där samtalet står i fokus, ibland lite mindre, lite intimare, men alltid öppna grupper

fjader_strand1

Utifrån olika böcker för vi allt från sprudlande, livsbejakande samtal till djupa, allvarsamma och viktiga samtal.

akvareller1

Handarbete och stickcafé, akvarellmålning och andra kreativa verkstäder.