Malmö Pride 2017

Självklart medverkar Svenska kyrkan Malmö i Malmö Pride! Att få uppleva den ömsesidiga kärleken är en stor gåva – värd att firas. Att få utvecklas och växa som människor i kärlekens sammanhang påverkar hela vårt samhälle.

PRELIMINÄRT PROGRAM

4-10 augusti 2017

Svenska kyrkan Malmö arrangerar:

• Drop in-vigslar den 4 augusti kl 14.00-18.00 i S:t Pauli kyrka. Bubbel serveras efter vigseln.
  • Högmässa i S:t Petri kyrka söndagen den 6 augusti kl 11.00.
  • Prideparad direkt efter högmässan den 6 augusti. Samling på Stortorget kl 12.00 och avgång kl 13.00. Alla är välkomna att gå tillsammans med Svenska kyrkan Malmö, musik och god stämning utlovas.
  • Seminarium på temat kärlek och intimitet, 8 augusti kl 16.30-17.45, Pride House (Prides föreläsnings-satsning på Scandic Triangeln). Medverkande: Charlotte Cronquist, journalist, föreläsare och författare inom området lust och intimitet, Mikael Lund, Homen Gardening-föreläsare och behandlare. Jessica Menzinsky, präst i S:t Petri kyrka och fd coach inom ämnet lust och intimitet.
  • HBTQ i Bibeln? Föreläsning och samtal med teol dr och präst Anna Karin Hammar i S:t Pauli kyrkas församlingshem den 9 augusti kl 18.00. Anna Karin kommer att tala om” besvärliga bibelställen” men också de hoppingivande; en dekonstruktion av texter.

Välkommen!

Läs mer om om Malmö Pride.

Mer information och kontakt

Karin Rosvall 040-27 90 02