Vår strävan är att gudstjänstlivet ska ha variation.

Därför har vi gudstjänster både med mycket musik och körsång, såväl som med stillhet.

Sön- och helgdagar

Vi firar mässa på söndagar kl.11 eller kl.18 i Oxie kyrka eller i Glostorps kyrka. Vid kyrkoårets andra högtider, såsom jul, påsk och allhelgona, firar vi mässa och gudstjänst på olika tider.

Vi firar även:
‘Gudstjänst för små och stora’ eller ‘Mässa för små och stora’ – gudstjänster förberedda särskilt med tanke på barn, och vuxna med barn.

Musikgudstjänst är de gudstjänster då det är extra mycket musik.

Musik i sommarkväll är en konsertserie under juni till augusti i Oxie och Glostorps kyrkor.

Kärlekens lov är en gudstjänst för alla gifta par med sång och musik. Efter gudstjänsten har vi kaffe och bröllopstårta i Församlingsgården.

Taizéinspirerad mässa i Oxie kyrka

Vi firar mässor inspirerade av mässan i Taizé i Frankrike. Enkla korta bibeltexter, mycket sång och en stunds tystnad i gemenskap. Efteråt hålls ett enkelt bibelsamtal i taizéanda för den som vill stanna kvar en stund, du behöver inte anmäla dig innan. Du välkomnas in i en gudstjänstgemenskap där det är lätt att känna sig hemma. Ett exempel på hur det kan låta är Taize – Laudate omnes gentes, komplett album. Vill du lyssna tryck här för länk till Youtube.

Veckans gudstjänster

Onsdag
Firas mässa i Oxie kyrka kl 8.30 och efteråt samlas vi för frukost till självkostnadspris.
På Oxie Vårdhem firar vi andakt en onsdag i månaden kl 14.30.

Firas mässa  i Oxie kyrka kl 18.00 under terminstid.
På Blomstergården firar vi andakt en torsdag i månaden kl 11.00.

Mässa kl 11.00 eller 18.00. Under sommaren kl 10.00 med början 3 juni.

Vintertid i Glostorp
Vid snöväder och svårframkomliga vägar flyttas annonserade gudstjänster från Glostorps kyrka till Oxie kyrka.

Kyrkskjuts

Vid gudstjänst i Glostorps kyrka eller Oxie kyrka kan du ringa eller SMSa direkt till kyrkskjutsen 90-60 minuter före gudstjänstens början. Telefonnummer 070-831 94 09.

23 nov

26 nov