Konfirmation

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att bli konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar!
Kontakt: Församlingspedagog Elisabeth Hansson, tel. 040-27 93 92, e-post: elisabeth.hansson@svenskakyrkan.se

Ungdomsgruppen i Oxies blå soffor

Ungdomsgruppen är till för dig som har gått ut åk 8 eller är äldre. Som i alla våra grupper behöver du inte vara konfirmerad eller döpt för att komma och vara med i vår gemenskap. Vi ses under terminerna på torsdagskvällar. Vi börjar med att fira mässa 18.00 i Oxie kyrka och fortsätter sedan in i Församlingsgården där vi fikar och hittar på något tillsammans, allt från att spela trashockey, ha ekumeniska samtal med katoliker, titta på film, hålla tårtbakartävling eller diskutera om alla människor verkligen är lika mycket värda. Vi avslutar alltid med en kyrie-gloria-runda, där var och en som vill får dela med sig av en del av sitt liv för resten av gruppen. Varje termin brukar vi göra någon utflykt, antingen gå på teater, utmaningarnas hus eller något annat roligt.

Fikar gör vi alltid gratis och du är varmt välkommen att komma och se om detta är något för sig. Har du några frågor eller funderingar kontakta komminister Anders Blomquist, tel. 040-27 93 89, e-post: anders.blomquist@svenskakyrkan.se

”Bönbandsmässan”

På torsdagskvällarna träffas konfirmander, ungdomar och vuxna för att fira en mässa tillsammans. Det är en enkel mässa med mycket musik, stor delaktighet och mycket gemenskap.
Bönbandsmässan är kl 18.00 i Oxie kyrka. Välkommen!

Unga vuxna SKRUVen – Svenska Kyrkans Redigt Vuxna

Om du är mellan 20-30 år gammal och vill vara med i en gemenskap där du kan diskutera livets frågor och funderingar tillsammans med andra i samma ålder så är du varmt välkommen till vår Unga Vuxna- grupp. Som i alla våra grupper behöver du inte vara konfirmerad eller döpt för att komma och vara med i vår gemenskap. Vi ses ungefär 3 gånger per termin, firar mässa och samtalar kring livet. För mer information ring Anders Blomquist, tel. 040-27 93 89 eller skicka e-post: anders.blomquist@svenskakyrkan.se

Ungdomskör

Tisdagar 17.30-18.30
För dig i årskurs 6 och upp till och med 19 år.
Körledare: Karin Henningsen
tel: 040-27 93 83, e-post: karin.henningsen@svenskakyrkan.se