Ungdom

Välkommen till ungdomsverksamheten i S:t Andreas kyrka. Här kan du läsa om våra konfimandgrupper och övrigt som händer för dig som är ung. Det finns även en ungdomskör. Läs mer om den här.

tjej_sjunger3

Konfirmation

Finns Gud? Vem är Jesus? Varför lever just du? Hur bör vi vara mot varandra? Varför firar vi jul, påsk och pingst? Dessa frågor och många fler kommer du att få tillfälle att diskutera om du väljer att vara med i en konfirmandgrupp.

svenskakyrkansunga

Kyrkans unga

Kyrkans Unga är för dig som går i åk. 8 och uppåt. Vi träffas varje tisdag kl. 18.30 med början i kyrkan för andakt.

konfirmand_2016_172

S:t Andreas ledarkår

Vill du vara med som ledare för våra konfirmander eller för någon annan barn- och ungdomsverksamhet?

kyrka_gudstjanst

Våga vara – Mässa med bönestationer

Våga vara är en mässa för alla oss som vill ha en lite enklare gudstjänst med delvis annorlunda stil.