Studier

Gud tillhör vårt hjärtas glädje. Och allt som vårt hjärta rymmer vill vi veta mer om.

Därför finns det möjlighet att delta i olika grupper som vill fördjupa sig i detta som handlar om Gud och livet. Det kan vara allt från Bibelsamtal och Föreläsningar till Retreater.

Församlingen försöker erbjuda studier och samtal på alla nivåer.

Att skaffa sig mer kunskap är främst för sin egen del, för att kunna glädja sig mer över sitt liv.

Bibelsamtal

Onsdagar kl 13.00-14.30 i församlingssalen, Fridhemstorget. Ingång under kyrktornet.

Vi samtalar omkring kommande söndags texter och efteråt dricker vi kaffe.
Ledare: Johan Jesperson.

Vuxenkatekumenat

Katekumenatet är ett sätt att på kristen grund söka svaren på de frågor och funderingar du har kring kristen tro och livsfrågor utifrån dig själv och dina erfarenheter. Tillsammans söker vi svaren i en grupp och detta kan leda till dop eller konfirmation eller doppåminnelse. Ta möjligheten till att fördjupa dig och gå vidare i din kristna tro och församlingsgemenskap. Möt Gud och dig själv. En grupp pågår vårterminen ut och nästa grupp startar den 12 september 2018. Vi träffas ojämna onsdagar 18-20 på Andreasgården, Rosenholmsallé 10.
Ledare: Stefan Gummesson.

bibelsamtal-foto-ajan-gendel

För mer information om Bibelsamtal
Präst Johan Jesperson, 040-27 90 74