För barn mellan 0-2 år erbjuder S:t Johannes kyrka babysång i församlingshemmet på Kapellgatan 6.
För de äldre barnen erbjuder våra närliggande kyrkor S:t Matteus och S:t Pauli olika aktiviteter som till exempel körsång och föräldracafé. Här finns även konfirmand- och ungdomsgrupper för de äldre barnen.

Babysång

Välkommen till S:t Johannes babysång – för föräldrar med barn i åldrarna 0-2 år!

SAMTLIGA GRUPPER FÖR HÖSTEN 2017 ÄR FULLBOKADE OCH VI TAR DÄRMED INTE EMOT FLER ANMÄLNINGAR.

Babysången är en sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med dem och för dem. Vi sjunger gamla och nya barnsånger, med olika rörelser och musikaliska tillbehör. Vi sjunger alltid samma sånger, så att alla känner igen sig! Varje sångstund tar ca 25 minuter och leds av vår kantor AnnaKajsa Svärd.

Vi har tre olika åldersgrupper som träffas och sjunger på tisdagar och torsdagar under vår- och höstterminen:

Tisdagar:
9.30 1-2 år-FULLT
10.30 6-12 månader -FULLT

Torsdagar:
9.30 6-12 månader – FULLT
10.30 1-2 år – FULLT
11.30 0-6 månader – FULLT

Anmälan till babysång

Anmälan till vårens babysång kan göras från och med vecka 46.

Om du inte kan komma vid första tillfället måste du meddela detta till AnnaKajsa. I annat fall kommer din plats att gå till någon annan som vill vara med.

Anmälan sker till annakajsa.svard@svenskakyrkan.se
I anmälan uppger du barnets namn, förälderns namn, förälderns mailadress samt önskemål om grupp. Ange dag och tid på gruppen (t ex torsdag 09.30 gruppen 6-12 månader).

Vanliga frågor om babysången

– Var är babysången?
Vi håller till på församlingshemmets tredje våning på Kapellgatan 6. Ingång genom dörren under skylten ”S:t Johannes Församling”.

– Finns det hiss?
Ja, det finns hiss från gatuplanet upp till tredje våningen, och där finns även gott om plats att ställa barnvagnar.

– Vad kostar det att vara med?
Ingenting – babysången är gratis! Fika finns till föräldrarna och kostar 15 kr. Det finns även möjlighet att värma medhavd mat till barnen i köket på tredje våningen.

– Om en grupp är fullbokad, kan man stå på väntelista då, om någon skulle hoppa av?
Tyvärr har vi ingen möjlighet att hantera väntelistor, men man är alltid välkommen att anmäla sig till nästa termin. Håll utkik på denna sida efter datum när anmälningarna börjar!

– Måste man bo i församlingen för att vara med på babysången?
Nej, vi ställer inga krav på varken församlingstillhörighet eller kyrkotillhörighet. Allt som behövs för att vara med är ett glatt sånghumör!

Varmt välkommen till babysången i S:t Johannes!

AnnaKajsa Svärd
annakajsa.svard@svenskakyrkan.se