Mötesplatser

Tisdagssoppan

Varmt välkommen till öppen och varm lunchgemenskap för stora och små kl 12.30 varje tisdag  5 september – 12 december i Sankt Johannes församlingshem på Kapellgatan 6, våning 3.

Soppa från Yallatrappan

Soppan börjar alltid med middagsbön i Sankt Johannes församlingshem, våning 2 kl. 12.10. Därefter serveras soppa från Yallatrappan, nybakat bröd, kaffe och liten kaka för 30 kr i Stora Salen, tredje våningen i Sankt Johannes församlingshem. Betala kontant eller med Swish.

En gång i månaden är det föredrag eller underhållning efter soppan, ca kl. 13.

Programpunkter

7 november: Luther och åskvädret

Vi fortsätter vårt firande av reformationens 500-årsjubileum 2017. Dieter Hoffmann, teologie doktor och präst kåserar och berättar om blixtnedslaget som blev en utlösande faktor för en omdaning av den kristna kyrkan och som skulle komma att skaka en hel värld.

12 december: Julens vackraste sånger

Vi avslutar terminen med en himla god julsoppa och kaffe och kaka. Efter soppan njuter vi av julens vackraste sånger

Ragnhildur Jónasdóttir, präst.
E-post: ragnhildur.jonasdottir@svenskakyrkan.se

Petra Persson, diakon.
E-post: petra.persson@svenskakyrkan.se

Expeditionen
Telefon: 040-27 91 50.

after_work_illustration-641x

”After work”

Gemenskap, fika, lugn och ro… ”After Work” är för dig som jobbar eller inte jobbar, du som är sjukskriven, pensionerad, studerande, sökande; helt enkelt du som har en stund över…

30 januari 2018 startar ”After work” i kyrkan igen. Observera att tiden är ändrad till 15.30-17.00.
Varmt välkommen till en öppen och varm gemenskap med god fika och många fina samtal.

21 nov

28 nov