Mötesplatser

Tisdagssoppan

Varmt välkommen till öppen och varm lunchgemenskap för stora och små kl 12.30 varje tisdag 9 januari – 29 maj i Sankt Johannes församlingshem på Kapellgatan 6, våning 3.

Soppan börjar alltid med middagsbön i Sankt Johannes kyrka kl. 12.10. Därefter serveras soppan som kommer från Yallatrappan, nybakat bröd, kaffe och liten kaka för 30 kr i Stora Salen, tredje våningen i Sankt Johannes församlingshem. Betala kontant eller med Swish.

En gång i månaden är det föredrag eller underhållning efter soppan, ca kl 13.

Föredrag våren 2018

13/2 Mindful eating
Katarina Lundblad, socionom och lärare i Mindfulness berättar om sund kosthållning.

13/3 Livet kan liknas vid en teaterpjäs -, du har huvud- rollen, men vem regisserar?
Ulla- Maria Andersson, författare och livskonstnär.

10/4 Skåne i mitt hjärta
Vi ger oss ut på äventyr i ord och bild med Ingmar Skogar, natur fotograf..

Petra Persson, diakon.
E-post: petra.persson@svenskakyrkan.se
Expeditionen
Telefon: 040-27 91 50.

”After work”

Gemenskap, fika, lugn och ro… ”After Work” är för dig som jobbar eller inte jobbar, du som är sjukskriven, pensionerad, studerande, sökande; helt enkelt du som har en stund över…

Tisdag 30/1, 27/2, 27/3, 24/4 kl 16.00-17.30 S:t Johannes kyrka

Varmt välkommen till en öppen och varm gemenskap med fika och många fina samtal.

after_work_illustration-641x