Öppet Hus

Vad är öppet hus?

Det är en träffpunkt för alla vuxna med barn. Alla är lika välkomna!

Vad gör man på Öppet Hus?

Barn och vuxna kan komma och koppla av en stund och umgås med varandra.Varje gång har vi samling med andakt då alla sitter ner en stund tillsammans kring ljuset och sjunger och samtalar. En gång i månaden har vi samlingen i kyrkan kl 10.00 då vi firar vardagsgudstjänst, ca. 20 min.

När är det öppet?

Tisdagar kl. 09–12 och torsdagar kl. 09–12 Du kan komma när du vill under hela öppettiden! Du bestämmer själv när du kommer och när du går hem! Fasta tider gäller dock för ”Sångstunden vid ljuset” kl. 10 och därefter fika till självkostnadspris kl. 10.30.

Kostar det något att komma till Öppet Hus?

Nej, det är helt kostnadsfritt och vi har ingen förhandsanmälan. Det är bara att dyka upp!

Vad finns på Öppet Hus?

Leksaker för alla åldrar – Möjlighet till blöjbyte – Tillgång till kök – En massa trevliga människor att umgås med

Var ligger Öppet Hus?

På Lindeborgstorget, mittemot skolan, i S:t Mikaels kyrkas barnlokaler.

Barnledarna
Liisa Dobó eller Malin Holk
040-27 93 44 (barnavdelningen)
040-27 93 32 (expeditionen)