S:t Mikaels kyrkis

Vad är S:t Mikaels kyrkis?

Det är en träffpunkt för alla.

Vad gör man på S:t Mikaels kyrkis?

Barn och vuxna kan komma och koppla av en stund och umgås med varandra.Varje gång har vi samling med andakt då alla sitter ner en stund tillsammans och sjunger och samtalar.

När är det öppet?

Måndag jämna veckor kl. 17–19 med undantag för sportlov och höstlov då det är ”öppen verkstad”. Du kan komma när du vill under hela öppettiden! Du bestämmer själv när du kommer och när du går hem! Fasta tider gäller dock för Sångstunden kl. 17.15.

Kostar det något att komma till ”Kyrkis”?

Nej, det är helt kostnadsfritt och vi har ingen förhandsanmälan. Det är bara att dyka upp! Efter andakten serverar vi varannan gång korv med bröd/mos och varannan gång köttbullar med mos för 10 kr per person och kaffe/te och kaka för 5 kr.

Vad finns på S:t Mikaels kyrkis?

Leksaker för alla åldrar – Möjlighet till blöjbyte – Tillgång till kök – En massa trevliga människor att umgås med

Var ligger S:t Mikaels kyrkis?

På Lindeborgstorget, mittemot skolan, i S:t Mikaels kyrkas barnlokaler.

Välkommen!

Barnledarna Liisa Dobó eller
Malin Holk 040-27 93 44 eller 040-27 93 32 (expeditionen).