Andlig fördjupning

Kristen Recovery – en plats för andlig tillväxt

En gemenskap där vi delar erfarenheter, kraft och hopp med varandra. Recovery bygger på 12-stegsmodellen och är riktad till alla som vill närma sig Gud. Vi är här för att hjälpa varandra att leva i ett dagligt tillfrisknande från vår bortvändhet från Gud. Det är vår erfarenhet och tro att när vi vänder oss till Gud och ber om hjälp, så finner vi både den styrka och den frihet vi behöver för att våra liv ska bära god frukt. Det enda villkoret för att delta i Kristen Recovery är en uppriktig längtan efter ett helare liv.

Vi träffas följande måndagar: 28/8, 25/9, 30/10 och 27/11 kl.19 i S:t Pauli församlingshus, ingång via bottenplan. Före Recovery firar vi Paulimässa i S:t Pauli kyrka tillsammans kl.18.

Alexander Kepp 040-27 90 96, alexander.kepp@svenskakyrkan.se

Bokcirkel – med fokus på livs- och trosfrågor

Varannan måndag kl. 13-14.30 med start 11/9 i S:t Pauli församlingshus.
Vi läser, delar tankar och intryck från en aktuell bok. Under hösten kommer vi att läsa Kristian Lundbergs bok Gud är inte ett främmande namn och boken Du möter min blick i vimlet som är skriven av Karin Härjegård. Bokcirkeln sker i samverkan med studieförbundet Sensus.

För anmälan och frågor
Ring expeditionen 040-27 91 00!

Samtalsgrupp om tro och livsfrågor

Varannan tisdag kl. 17.45-19 med start 26/9 i S:t Pauli församlingshus.
En öppen grupp där vi läser Bibeln, fördjupar oss i texterna och samtalar om liv och kristen tro.

Ring expeditionen 040-27 91 00!

VÄLKOMMEN!