Gudstjänst / Högmässa

Gudstjänst/Mässor under året

Mässa

Söndagar kl 11:00. Avvikelser kan förekomma, se annonsering och kalendern här bredvid!

Veckogudstjänster

Paulimässa
Sista måndagen i månaden kl.18:00 med start 24/9,(har sommaruppehåll nu), se kalendern!
Efter Paulimässan är det recovery kl.19:15 i S:t Pauli församlingshus.

Taizéinspirerad mässa
Kvällsmässa i Taizéanda firas under terminstid varje helgfri tisdag . Se kalendern här bredvid när den startar till hösten!

Morgonmässa
Helgfria onsdagar kl. 08.30.

Krypmässa
Första onsdagen i månaden kl.13.15 med start den 3/10 samlas alla vi, som är små och stora, unga och gamla i S:t Pauli församlingshus. Vi sjunger, ber, delar bröd och vin och tänder ljus i gemenskap med Gud och med varandra. Se kalendern här bredvid!

Middagsbön
Andakt som hålls under terminstid varje helgfri torsdag kl. 13:00 i S:t Pauli församlingshus. (OBS! Ej 25/10). Se kalendern här bredvid!

Gudstjänstvärdar

Har du en längtan och en nyfikenhet efter att vara med i våra gudstjänstgrupper är du välkommen att ta kontakt med präst Stellan Ponnert 040-27 91 75 eller expeditionen 040-27 91 00!

Vi vill bli flera!

Kyrkan bygger vi tillsammans och vi behöver hjälpas åt i denna uppgift. Volontärer, anställda och förtroendevalda tillsammans bygger vi kyrkan. Vi bärs av övertygelsen att fler kan göra mer och göra det bättre. Aposteln Paulus jämför en församling med människans kropp, en kropp som har många olika delar. Alla delar i en kropp har en funktion och alla delar behövs för att kroppen ska må bra. Att vi har olika gåvor och olika uppgifter och alla är lika nödvändiga. Om du vill vara en av dem som hjälps åt, så vill vi tala om att du är efterlängtad! Berätta vad du skulle vilja göra, vad du tycker är roligt eller vad du drömmer om.

Hör av dig till Stellan Ponnert 040-27 91 75 eller vår expedition 040-27 91 00!

VÄLKOMMEN!

Kalender gudstjänster