Gudstjänst / Högmässa

Gudstjänst/Mässor under året

Högmässa

Söndagar kl 11:00. Avvikelser kan förekomma, se annonsering.

Veckogudstjänster

Paulimässa
Sista måndagen i månaden kl.18:00.
Därefter är det recovery kl.19:15 i S:t Pauli församlingshus.

Taizéinspirerad mässa
Kvällsmässa i Taizéanda firas under terminstid var tisdag kl. 19.00. Se kalendern här bredvid!

Morgonmässa
Helgfria onsdagar kl. 08.30.

Krypmässa
Fyra onsdagar per termin kl.13.15 samlas alla vi, som är små och stora, unga och gamla. Vi sjunger, ber, delar bröd och vin och tänder ljus i gemenskap med Gud och med varandra. Se kalendern här bredvid!

Middagsbön
Andakt som hålls under terminstid var torsdag kl. 13:00.

Gudstjänstvärdar

Har du en längtan och en nyfikenhet efter att vara med i våra gudstjänstgrupper är du välkommen att ta kontakt med expeditionen 040-27 91 00!

Vi vill bli flera!

Kyrkan bygger vi tillsammans och vi behöver hjälpas åt i denna uppgift. Volontärer, anställda och förtroendevalda tillsammans bygger vi kyrkan. Vi bärs av övertygelsen att fler kan göra mer och göra det bättre. Aposteln Paulus jämför en församling med människans kropp, en kropp som har många olika delar. Alla delar i en kropp har en funktion och alla delar behövs för att kroppen ska må bra. Att vi har olika gåvor och olika uppgifter och alla är lika nödvändiga. Om du vill vara en av dem som hjälps åt, så vill vi tala om att du är efterlängtad! Berätta vad du skulle vilja göra, vad du tycker är roligt eller vad du drömmer om.

Hör av dig till vår expedition 040-27 91 00!

VÄLKOMMEN!

Kalender gudstjänster