Ungdom & Konfirmand

Ung i S:t Pauli

Bananas………!!

För dig i åldern 15-20 år.

Tisdagar kl.19:00-21:00.

Bananas är namnet på vår ungdomsgrupp här i Pauli, men även lite beskrivande av oss i gruppen. Vi är ett glatt gäng som träffas för att samtala, fira och medverka i mässa, ägna oss åt olika projekt och aktiviteter. Oftast är våra träffar i församlingshuset, men ett par gånger var termin ger vi oss ut på olika äventyr. Det kan vara allt från skridsko, bio, studiebesök till heldag på utmaningarnas hus med efterföljande restaurangbesök. Även lägervistelse finns på agendan. Både det som vi i församlingen ordnar, men även de läger som vi får möjlighet att åka på genom vårt medlemskap i SKUL (Svenska kyrkans Unga i Lunds stift). Genom SKUL har vi även möjlighet att delta på olika evenemang i stiftet, vilket är utmärkta tillfällen att träffa andra grupper samt få nya erfarenheter och upplevelser.

För information kontakta Cilene Nyman 040-27 91 07!

Vill du bli konfirmand i S:t Pauli?

Här jobbar vi mycket tillsammans med kreativa uttryck såsom ord, musik, bild, form med mera. En vandring där det goda samtalet och relationsbyggande står i centrum.

Dag och tid: Tisdagar kl. 17.30-19.30
Start: September 2018