12 oktober startar S:t Petris nya samtalsgrupp Upptäcktsresan. Genom olika uttrycksmedel som bild, lera och rörelse får du under fem torsdagar möjlighet att upptäcka vad tro och liv kan innebära

Stor vikt läggs vid gruppdynamiken, vid möjligheten att dela sina upplevelser och insikter med andra, att få vara både individ och en del av ett större sammanhang. Tro, ande och människa är inte uppdelat utan något som genomsyrar hela vårt sätt att leva.

Efter varje träff finns möjlighet att fortsätta kvällen med att fira kvällsmässa i S:t Petri kyrka. Samtalsledare är Jessica Menzinsky, präst och Maria Pavalder, bildterapeut.

Terminsstart torsdag 12 oktober kl. 16.30-18.15, S:t Petri församlingshus, fjärde våningen.

Anmälan görs till Jessica Menzinsky, 040-27 90 40, jessica.menzinsky@svenskakyrkan.se
Observera att antalet platser är begränsade.