Måndagen den 12 februari startar vårens Guldkanten-program i S:t Petri församlingssal. Alla är välkomna till inspirerande föredrag eller musik och lunch varannan måndag fram till den 21 maj.

Dörrarna öppnas kl 12 och lunchtallriken serveras kl 12.30. Därefter dricker vi kaffe när vi lyssnar på inspirerande föredrag/musik. (Pris 40 kr om inget annat anges). Normalt krävs ingen anmälan, utom där det står angivet att biljettköp krävs. Begränsat antal platser vid varje tillfälle.

Biljetter kan köpas på Guldkanten eller på diakonimottagningen (måndagar och fredagar kl. 11–12) på Själbodgatan 4b. Det går inte att anmäla sig via telefon eller e-post. Inga undantag görs.

Kontaktperson för Guldkanten är diakoniassistent Cecilia Gussing. Guldkanten hittar Du i församlingssalen på tredje våningen i S:t Petri församlingshus på Själbodgatan 4a. Hiss finns.

PROGRAM VÅREN 2018:

Måndag 12 februari
Chokladprovning
Elisabeth Cewers från Cacaofoni har provning med oss. Alla får 6 chokladbitar och 2 praliner. Anmälan krävs. Pris 50 kr.

Måndag 26 februari
Swing it Alice
Musikprogram med Karin Turesson och Agnes Berg, de har båda komponerat musik och arbetat med kända artister genom åren.

Måndag 12 mars
Påsklunch
Anmälan krävs. Pris 50 kr.

Måndag 26 mars
Stilla veckan – Guldkanten uteblir

Måndag 9 april
Jenny Strands blomsterskola
Jenny gör 6–9 blomsterarrangemang som sedan kommer att lottas ut till publiken.

Måndag 23 april
Jag är inte bara polis – jag är människa också
Ewa-Gun Westford, presstalesman för Polisen Region Syd, håller ett roligt föredrag.

Måndag 7 maj
Lisa Toffts Ateljé
Lisa berättar hur hon hamnat i sitt yrke och var hennes idéer kommer ifrån. Hon kommer även att ha en del av sina saker med sig till försäljning.

Måndag 21 maj
Sommaravslutning
Vi avslutar terminen med en stor buffé.
OBS! Förköp av biljett krävs (50 kr).