S:t Petri kyrka är stängd för renovering, men gudstjänstlivet och verksamheterna fortsätter i församlingshuset på Själbodgatan 4 a.

Arbetet med den nya mötesplatsen utanför kyrkan pågår för fullt. Det igloo-formade tältet  sätts upp under vecka 14 och förhoppningen är att kunna ta tältet i bruk senast 15 april. Fram till dess firas mässor och middagsböner i församlingshuset på Själbodgatan 4 a. Även lunchmusiken flyttar in i församlingshuset.

Från och med 10 april kommer församlingshuset också att vara öppet alla dagar kl 10-13; kika gärna in och tänd ett ljus, vila benen en stund eller njut av våren på innergården.

I församlingshuset pågår många olika mötesplatser och verksamheter som vanligt. Information om dem hittar du här på hemsidan.

Församlingshuset hittar du på Själbodgatan 4a, stadsbusshållplats Djäknegatan.

Välkommen in!