Ung i stan
I S:t Petri kyrka finns det en ungdomsgrupp med killar och tjejer från 15 år som träffas på torsdagskvällar. Vi börjar 18.30 med mässa i kyrkan och går sedan över till församlingshuset för att umgås, diskutera, fundera, utmanas och naturligtvis ha skoj! Vi brukar hålla på till ca 21.00.
Vill du vara med? Ring eller mejla Marie!
Kontakt: församlingspedagog Marie Wetterlin, 040–27 90 54

Kraftstationen flyttar
Kraftstationen har funnits i snart 10 år och har under åren utvecklats och förändrats för att bäst kunna ta vara på uppdraget att vara kyrka tillsammans med unga i Malmö. Ett led i detta är att till hösten flytta från lokalen på Södra Promenaden 51 till S:t Petri kyrkans församlingshus.

Några tankar med detta är att finnas i lokaler som bättre kan möta de ökande behoven av samtal och individuellt stöd och som samtidigt kan fungera som en bas för mötesplatser  såväl på ”hemmaplan” som mobilt på skolor och i andra sammanhang där unga rör sig.

Fram till den 8 oktober, då det är inflyttningsfest i S:t Petri församlingshus fortsätter Kraftstationens verksamhet som vanligt i lokalen på Södra Promenaden 51.

Läs mer på Kraftstationens egna sidor

konfirmander4

kraftstationen-logga-6