Vill du bli en del av vårt gäng på S:ta Mariakyrkans volontärsbank och engagera dig ideellt – bli volontär?

Att vara kyrka är något vi gör gemensamt. Att hjälpa till, kan vara en gåva som ger en medmänniska hopp. Man eller kvinna, ung eller gammal? Det spelar ingen roll. Det ideella engagemanget är ett ömsesidigt givande och tagande.
Uppdragen är oavlönade. Uppgifternas omfattning kan variera beroende på bl.a. hur mycket tid du kan avsätta. I dagsläget vet vi inte vilken verksamhet och om hur många platser som kan erbjudas, då vi ständigt finslipar och justerar våra verksamheter utifrån förändringar och behov i samhället runt om i Malmö. Det kan röra sig om uppdrag under längre eller kortare perioder.
Men genom att lämna in en spontanansökan vet vi om att du finns och att vi kan be om din hjälp när den behövs.

Blanketter till Volontärbankens spontanansökning finns att hämta på S:ta Mariakyrkan.
Ansökan är inte bindande.

Välkommen med din ansökan till S:ta Mariakyrkans Volontärsbank!