S:TA MARIA KYRKA

Citydiakonalen

Diakoni i S:ta Maria kyrka

I S:ta Maria kyrka bedrivs en bred diakonal verksamhet. Här hittar du bland annat Citydiakonalen, en hjälpmottagning för dig som bor i närheten av  S:t Johannes, S:ta Maria, S:t Matteus eller S:t Pauli kyrkor. Här kan du få hjälp med stöd- och själavårdssamtal och kontakter med myndigheter.

Citydiakonalen

Citydiakonalen på Södervärnsgatan 8 är en hjälpmottagning för dig som bor i närheten av S:t Johannes, S:ta Maria, S:t Matteus eller S:t Pauli kyrkor. Här kan du få hjälp med stöd- och själavårdssamtal och i kontakter med myndigheter. Naturligtvis har vi tystnadsplikt.

Citydiakonalens öppettider

Vardagar kl. 08.30-11.00.

Adress: S:ta Maria kyrka, Södervärnsgatan 8, mittemot gamla vattentornet vid Nobelvägen. Ingång via kyrkans entré.

Hjälp med fondansökan

Det finns olika fonder du kan söka pengar från. Citydiakonalen kan hjälpa dig med information om vilka fonder du kan söka pengar från och hur du fyller i din ansökan.

Vi återkommer med information om nya datum för dessa tillfällen.

Kontakt Citydiakonalen

040-27 92 70, vardagar kl.9-15