Gudstjänsten är centrum i den kristna gemenskapen

Varje vardag är det morgonandakt i kyrkan. Efter andakten serveras frukost och det finns tid att sitta ner och prata och umgås.

S:ta Maria kyrka och och United Öresundskyrkan firar ekumenisk gudstjänst med nattvard tillsammans varje söndag i S:ta Maria kyrka. Uniteds pastorer och präst från Svenska kyrkan alternerar med predikan. Det är alltid en präst som leder nattvardsdelen. United håller i söndagsskola för barnen. Efter gudstjänsten serveras kyrkkaffe. Ständigt kommer det nya människor som vill delta.

Veckans gudstjänster i S:ta Maria kyrka

Måndagar

Tisdagar

Onsdagar
Kl. 08.30 Morgonmässa

Börja onsdagsmorgonen med musik, sång, bön, nattvard och gemenskap. Delta i alla mässans delar eller sitt i lugn och ro med dina egna tankar. Efter mässan bjuder vi in till gemensam kostnadsfri frukost.

Torsdagar
Kl. 08.30 Kort morgonbön i kyrkan med efterföljande frukost och samtal.

Kl. 12.00 Förbönsmässa med lunch. Efter mässan serveras enkel lunch, kaffe och kaka för 25 kr. Lunchserveringen är öppen fram till kl. 13.30.

Fredagar
kl. 08.30 Kort morgonbön i kyrkan med efterföljande frukost och samtal i församlingssalen.

kl. 13.30 Fredagsandakt – en kort andakt innan helgen.Efter andakten finns möjlighet till fika och umgänge på Fredagar i Maria.

Söndagar
kl. 10.30 Gudstjänst med nattvard.

sön

mån