Maria klädförråd

Maria klädförråd förmedlar skänkta kläder till behövande barn, ungdomar och vuxna. Här finns också möjlighet att duscha för den som behöver.

För att så många som möjligt ska få del av kläderna är du/ni välkomna att besöka klädförrådet en gång var tredje månad. Du måste ha med dig ID- handling (gäller ej vid dusch)

Sista insläpp 20 minuter innan stängning.

Måndag  kl. 13.00 – 15.00
Tisdag, torsdag, fredag kl.09.00-12.00 och kl. 13.00-15.00

Vill du skänka kläder?

Vi kommer nu att ha ett stopp för inlämning, fram till slutet av mars. I början på april öppnar vi igen som tidigare!

Vi tar emot säsongrelaterade skor och klädesplagg som är hela och rentvättade. Även husgeråd och leksaker efterfrågas. Vi har öppet för inlämning på onsdagar mellan kl. 13.00-15.00, om inget annat har blivit överenskommet.

Hitta hit: Maria Klädförråd finns i Mariakyrkan på Södervärnsgatan 8 mittemot gamla vattentornet vid Nobelvägen.

OBS! Vi har dessvärre ingen möjlighet att hämta upp några kläder!

Maria klädförråd

Samordnare/Maria klädförråd