Mötesplatser i S:ta Maria kyrka

Det ska vara lätt att slinka in, ta en fika och snacka lite. Därför är dörrarna till S:ta Maria kyrka öppna varje vardag mellan kl. 08.30-11.00. På onsdag serveras enkel lunch efter mässan och på fredagseftermiddagarna erbjuds föreläsningar, musik och gemytlig, social samvaro i S:ta Maria kyrka. Välkommen in i gemenskapen.

Frukost och samtal

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag efter morgonandakten (mässa på onsdagar) som börjar kl. 08.30.

Kom in och vila en stund

Onsdagar kl. 10.00-12.00, start 10/1.

Veckans berättelse, samtal, gemenskap och möten. Kvinnogrupp.

Sopplunch

Torsdagar kl. 12.30-13.30 serveras enkel lunch, kaffe och kaka för 25 kr. Kom gärna redan kl. 12.00 och fira mässa.

Fredagar i Maria

Fredagar kl. 13.30-15.30, start 26/1.

Fredagsträffarna i S:ta Maria kyrka vänder sig till alla som vill känna gemenskap, även till dig som har ett handikapp av något slag. Vi har handikappanpassade lokaler och många villiga händer som hjälper till med allt som behövs. Här kan du fika i församlingssalen, lyssna på en intressant föreläsning, musik eller helt enkelt bara umgås. Varje träff inleds med en kort andakt i S:ta Maria kyrka.

Mobilt soppkök

Cirka tre gånger i veckan finns personal och frivilliga från S:ta Maria kyrka på plats på gator och mötesplatser runt Möllevången med det mobila soppköket. Det bjuds på soppa, kaffe, smörgås och samtal och människor bjuds in till att dela gemenskapen i S:ta Maria kyrka.

Kontakt mobilt soppkök

Anders O Johansson