Ny chans till konfirmation

När du var fjorton år fick du ett erbjudande om konfirmation i Svenska kyrkan. Om det inte blev av då, finns nu en ny chans!

Hur går det till?
Tillsammans blir vi en grupp som träffas under några tillfällen höst 2017 och vår 2018. Vi anpassar tider och träffas efter gruppens önskemål och möjligheter. Vi upptäcker och utforskar vad kristen tro kan innebära, samtalar, gör studiebesök och gudstjänstbesök.
Det är gratis att vara med och inga extra kostnader tillkommer. Under våren åker vi på en resa till Italien och huvudstaden Rom.
Som avslutning har vi en konfirmationsgudstjänst.

Start: torsdag 30 november kl 17.00 i Västra Skrävlinge kyrka, Västra Skrävlinge kyrkoväg 16.

Anmäl dig så här:
Skicka #nychanskonfa + ditt namn till mejl: marta.gustavsson@svenskakyrkan.se, sms: 0709-506486