Mötesplatser

Här under Mötesplatser finner du aktiviteter som anordnas för vuxna inom Svenska kyrkan Malmö. Det är ett rikt utbud, och de är indelade efter kategorierna lunch och sopplunch, träffar mitt i veckan, bokcirklar och syföreningar.

soppa

I Malmös kyrkor finns det möjlighet att äta lunch varje dag för mellan 15-40 kr. Se vilken/vilka kyrkor som har lunch/sopplunch vilken dag. Ta dig runt till Malmös kyrkor kring lunchtid och se vad gott som bjuds på just idag!

kaffemugg_blomma1

Träffar med i förväg bestämt program med inbjudna gäster, sång och musik eller talare. Även träffar där samtalet står i fokus, ibland lite mindre, lite intimare, men alltid öppna grupper

fjader_strand1

Utifrån olika böcker för vi allt från sprudlande, livsbejakande samtal till djupa, allvarsamma och viktiga samtal.

akvareller1

Handarbete och stickcafé, akvarellmålning och andra kreativa verkstäder.