Sinnesromässan

Sinnesromässan är en enkel mässa där gemenskap och sinnesro står i centrum.

Mässan börjar kl 19.00 och firas varje onsdag, året runt i S:t Nicolai kapell i Kyrkans Hus, Sjömansgården, Fiskehamnsgatan 3 i Malmö. Innan mässan fikar vi med start kl 18.00.

Marie-Louise Norozi
marie-louise.norozi@svenskakyrkan.se

Gud ge mig sinnesro…
…att acceptera det jag inte kan förändra
…mod att förändra det jag kan
…och förstånd att inse skillnaden.

Livet rymmer så mycket. Svindlande glädje och bottenlös sorg, hopp och förtvivlan, lust och uppgivenhet, framgång och misslyckande, tro och tvivel. Att leva kräver mod att möta vardagen, trots att vi ibland känner att vi inte räcker till.

Det andliga livet finns mitt i allt det som tillsammans utgör vardagen. Mitt i denna vardag är Sinnesro en plats för möten – möten med varandra, med Gud och med oss själva.

I mässans gemenskap delar vi hela livet – såsom det verkligen är. Att tända ett ljus, skriva sin bön och dela erfarenheter av både mörker och ljus kan ge hopp och kraft att finnas i det som är.